3001 LT Barologger 5

3001 LT Barologger 5

Barologger® 5Kenmerken:

• Automatisch loggen van barometrische luchtdruk

• Compensatie van Levelogger absolute meetdata

• Te gebruiken per radius van 30km of 300m hoogteverschil

• Lokaal uit te lezen met PC, Tablet, Mobiel of USB stick

• Op afstand uitlezen via mobiel netwerk, satelliet of radioverbinding
3001 LT Barologger 5 serie van Solinst

 

De Barologger 5 registreert zeer nauwkeurige barometrische informatie. 10-jarige lithiumbatterij en datalogger, verzegeld in een 22 mm x 160 mm roestvrijstalen behuizing met een corrosiebestendige coating die is ingebakken met behulp van polymerisatietechnologie.


Toepassingen

De meest nauwkeurige methode om veranderingen in het waterniveau te verkrijgen is het compenseren van schommelingen in de atmosferische druk met behulp van een Barologger 5, waarbij een tijdsverschil in de compensatie wordt vermeden. De Barologger 5 wordt op één locatie op het terrein boven het hoge waterniveau ingesteld. Eén Barologger kan worden gebruikt om alle Leveloggers in een straal van 30 km (20 mijl) en/of bij elke 300 m (1000 ft.) hoogteverschil te compenseren.

Product werking en beschrijving

De Model 3001 Barologger® 5 serie 

De Levelogger Software Data Compensation Wizard produceert automatisch gecompenseerde gegevensbestanden met behulp van de gesynchroniseerde gegevensbestanden van de Barologger en Leveloggers op locatie.

 

De Barologger 5 maakt gebruik van drukalgoritmen op basis van lucht- in plaats van waterdruk, wat een superieure nauwkeurigheid oplevert. De opgenomen barometrische informatie kan ook zeer nuttig zijn om de barometrische vertraging en/of de barometrische efficiëntie van de bewaakte watervoerende laag te helpen bepalen.

De Barologger 5 registreert de atmosferische druk in psi, kPa of mbar. Bij het compenseren van ondergedompelde Levelogger 5, Edge, Gold of Junior gegevens kan Levelogger Software het type Levelogger herkennen en compenseren met behulp van dezelfde eenheden die in het ondergedompelde gegevensbestand (bijv. voeten of meters) te vinden zijn. Dit maakt de Barologger 5 achterwaarts compatibel.

 

Art. code S806411 Barologger 5
Art. code S806411 Barologger 5M1,5
Barologger 5 in 1,5.m kalibratiediepte.

Wordt klant bij Spectrasens en ervaar onze producten!

© 2018 Spectrasens.com. Alle rechten voorbehouden. Ontworpen door Tom Rottiers

Downloads