Regenlogger 5

Regenlogger 5

Rainlogger® 5Kenmerken:

• Toevoegen van regenvaldata aan het netwerk

• Automatisch loggen van regenval

• Geschikt voor allerlei kiepbak regenmeters

• Lokaal uit te lezen met PC, Tablet, Mobiel of USB stick

• Op afstand uitlezen via mobiel netwerk, satelliet of radioverbinding
Rainlogger 5 van Solinst

De Rainlogger 5 is ontworpen om de tips van een standaard kantelbakregenmeter op te nemen. Compact en waterdicht, deze duurzame logger biedt langdurige betrouwbaarheid met een batterij die tot 10 jaar meegaat. De gebeurtenis tijdstempel en de totale regenval per tijdsperiode wordt gelogd in een niet-vluchtig geheugen, dat tot 100.000 metingen kan bevatten. Monstername is gebaseerd op gebeurtenissen. De Rainlogger 5 registreert elke tip van de kantelbak.

De Rainloggers zijn compatibel met Levelogger software en Solinst telemetriesystemen en zijn uitstekend geschikt voor het meten van lokale neerslag, het op grotere schaal op afstand monitoren van waterscheidingen en het lokaliseren van stormwatergebeurtenissen. De klanten van Levelogger kunnen nu neerslagdata toevoegen aan hun waterpeilbewakingsnetwerk.

Toepassingen

- Meten van lokale neerslag
- Bepaling van de piekregens
- Beheer van het regenwater
- Controle op afstand van waterscheidingen
- Ideaal voor het correleren van neerslag-gebeurtenissen aan:
- Grondwater- en oppervlaktewatergegevens - Studies naar waterbekkens en afwateringsgebieden - Land- en bosbouwstudies

Product werking en beschrijving


De Rainlogger 5


De Rainlogger 5 is eenvoudigweg geprogrammeerd met de gebruiksvriendelijke Levelogger Software. Een Field Reader 5 of Desktop Reader 5 verbindt de Rainlogger 5 met een laptop of desktop PC en de Levelogger Software detecteert automatisch de aangesloten Rainlogger.
De Rainlogger 5 is eenvoudig in het veld in te zetten met behulp van een 3-pins verbindingskabel die aan de regenmeter is bevestigd.
Het downloaden van de gegevens kan op elk moment 'Alle gegevens', 'Voeg gegevens toe' of 'Data Dump' zijn. De gegevens kunnen worden weergegeven in grafiek- of tabelvorm en worden geëxporteerd naar andere programma's. De Rainlogger 5 heeft een zelftestfunctie, een betrouwbaar geheugen en de mogelijkheid om firmware te upgraden.

 

Art. code S226411 Rainlogger 5
Art. code S226411 Rainlogger 5Model 3002
Rainlogger 5 model 3002

Wordt klant bij Spectrasens en ervaar onze producten!

© 2018 Spectrasens.com. Alle rechten voorbehouden. Ontworpen door Tom Rottiers

Downloads